Haukelifjell Skisenter søker ny daglig leder

Lyst på en utfordrende og spennende, anderledes jobb?
Stillingen som Daglig leder for Haukelifjell Skisenter er nettopp det.

Du må være strukturert og engasjert samt være inspirerende som leder for øvrig personell. Du må kunne utvikle aktiviteter, samt være markeds- og medieorientert for å kunne bidra til å utvikle skidestinasjonen videre. Fleksibilitet i forhold til arbeidstid er et viktig moment!

Det er ønskelig å engasjere en leder for kommende vintersesong, med opsjon på videre engasjement, etter oppsummering av første driftssesong.

Skisenteret er i en spennende utvikling bl.a. i fht oppbygging av samarbeid med danske skoler i midtuker, og har under bygging mange nye utleiesenger, samt langtidsplaner om ytterligere utbygging av flere utleiesenger. Bookingen og utleieorganiseringen vil være en del av DL’s ansvar, sammen med kafe og pub, billettsalg, skishop, skiutleie osv.

Er du en person som kan tenke deg å diskutere mulighetene for et slikt engasjement, så send en søknad med CV og noen beskrivende ord om deg selv og hva du mener å kunne utrette i en slik stilling.

Haukelifjell skisenter er en av Norges mest snøsikre skidestinasjoner, godt familietilrettelagt og med fremragende offpisteområder som noen av sine sterkeste produkter. Bedriften er familieeid, og har og vil fortsatt ha et sterkt engasjert eierskap

Kontaktperson; Halvor Vinje, tlf 91518033
post@haukelifjell.com
HAUKELIFJELL SKISENTER AS, www.haukelifjell.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *